Loopia Boost – WordPress

Boost platforma je optimizovana da dobro radi sa WordPress-om. Vaš WordPress sajt bi trebalo da radi automatski posle prebacivanja na novu platformu. U nekim slučajevima je potrebno promeniti podešavanja u zavisnosti od strukture sajta.

Više informacija o tome kako WordPress radi sa različitim rešenjima za keširanje možete naći na sledećim stranama:

Ispod se nalaze neki uobičajni problemi i moguća rešenja. Ako otkrijete nešto što nije navedeno, kontaktirajte nas na support@loopia.rs.

WordPress multisite sa poddirektorijumima

Ako koristite mrežu WordPress sajtova i koristite poddirektorijume kao strukturu, moraju se odraditi neka podešavanja kako bi sve funkcionisalo. Za sada, ovo može da uradi samo naša tehnička podrška. U budućnosti, ta opcija će biti dostupna iz Loopia Korisničke zone.

Wordfence

Da bi aktivirali firewall u Wordfence-u, podešavanje “auto_prepend_file” mora da se promeni u “wordfence-waf.php”. Za sada, ovo može da uradi samo naša tehnička podrška. U budućnosti, ta opcija će biti dostupna iz Loopia Korisničke zone.

WPML

U ranijim WPML verzijama, stariim od 3.7.0, plugin je kreirao nove kolačiće za svaku stranu, zbog čega keširanje strana nikada nije bilo aktivno. Da bi ovo rešili, potrebno je da ažurirate plugin na verziju noviju od 3.7.0.

Was this article helpful?

Related Articles